Curadomi Thuiszorg | Aanvulling Waakmanden 2023

Curadomi Thuiszorg | Aanvulling Waakmanden 2023
75,-

opgehaald

Curadomi Thuiszorg | Aanvulling Waakmanden 2023

Graag verlichten we het lijden van stervenden en de mantelzorgers die hen omringen tijdens het waken door middel van zogeheten waakmanden.

De waakmand is letterlijk een mand. Idealiter een rieten mand vanwege de warmte die het uitstraalt. Maar in dit tijdperk van Corona is een kunststof mand beter, omdat deze kan worden ontsmet.
De inhoud van de mand bestaat uit onder meer uit een plaid voor de naasten om om zich heen te slaan, massageolie (geurloos) om de stervende de handen en/of voeten mee te masseren, tissues, kaarsje op batterij, notitieboekje met pen en diverse boekjes rond stervensbegeleiding, etc.

We hebben als vriendenstichting van Lelie zorggroep achttien waakmanden gerealiseerd voor cliënten van Curadomi.  

Graag houden we de manden ook dit jaar beschikbaar. Veel van de inhoud moet na gebruik vervangen of aangevuld worden. Helpt u mee om stervenden en wakenden te kunnen blijven omringen met zorg en liefde?

Recente donaties

€ 25,-

14-09-2020

Stephan Bol

"ik als lid van de divisieraad Curadomi en vanuit mijn rol binnen de communicatie van Lelie zorggroep heb gezien hoe waardevol de thuiszorg van Curadomi is. Juist in de laatste levensfase. En ook vanuit de zorg van mens tot mens geïnspireerd door het voorbeeld van Jezus Christus. Mooi dat de vrienden van Curadomi juist daar een extra bijdrage aan wil leveren. Ik hoop dat er nog veel van dit soort mooie projecten mogen volgen."